E: info@sopack.cz T: +420 602 285 903                                                                                                                                                                                     ENG | CZE | SK | PL | DE | FR |HU | DK | ITA

Lastsikkerhed og beskyttelse

i container eller lastbil

                                                      Thermo liners         Dunnage bags                             Desiccants                    Plastic Slip Sheets

                                                     Plastic pallets      Lashing and webbing                                    Antislip mats               Kraftliner Slip Sheet

Soapck tilbyder Cargo Security og beskyttelse i container eller lastbil

Sopack s.r.o. tilbyder en komplet produktportefølje til fastgørelse og sikring af beholderen.. Vi tilbyder luftfikseringsposer, termoreguleringspuder, seler, bælter, skridsikre puder, tørremidler, skridsikre puder, beholderpuder, slipsheet-puder og meget mere.

Fastgørelse og passende læsning af paller i en container

Sopack-teamet står klar til at hjælpe dig med den passende containerlæsning, så forsendelsescontaineren er så travl som muligt. Alternativt er det muligt at bruge software, der hjælper dig med at definere den korrekte lastning af paller i containeren.

20 fods container

40 fods container

Beregning af containerkræfter i intermodal transport

Sopack-teamet står klar til at hjælpe dig med design og beregning af kræfter i containeren, ved fastgørelse af godset i containeren er det nødvendigt at finde ud af, hvordan containeren skal bevæge sig og beregne de kræfter, som containeren skal være til. fast. Ifølge kontrolmyndighedernes statistikker er 25 % af containerne, der eksporteres fra EU, i dag utilstrækkeligt sikret, og op til 60 % af søcontainerne importeres til EU. Beregningen af ​​kræfter i containeren er defineret ved hjælp af standarderne for individuelle stater, eller CTU Code (Cargo Transport Unit), AAR Code (Association of American Railroads) UIC, ČD Cargo. Det er altid nødvendigt at fokusere på containerens vej

Beregning af kræfter i en container i jernbanetransport

For korrekt fiksering af godset i jernbanecontaineren er det nødvendigt at vide, hvilke kræfter der virker på containeren, og i hvilke retninger det er nødvendigt at sikre/fiksere containeren. I jernbanetransport bestemmer CTU-koden fordelingen af ​​kræfter 0,5G fremad, 0,5G bagud, 0,5G sideværts, 0G opad, dog har UIC og ČD CARGO højere krav, nemlig 1,0G fremad, 1,0G bagud, til siden 0,5G , opad 0,3G

Beregning af containerkræfter i søtransport

For korrekt fiksering af godset i søcontaineren er det nødvendigt at vide, hvilke kræfter der virker på containeren, og i hvilke retninger det er nødvendigt at sikre/fiksere containeren. I søtransport bestemmer CTU-koden fordelingen af ​​kræfter 0,4G fremad, 0,4G bagud, 0,8G sideværts, 0,2G opad

Beregning af kræfter i en container i godstransport

For korrekt fiksering af godset i søcontaineren på vejen er det nødvendigt at vide, hvilke kræfter der virker på containeren, og i hvilke retninger det er nødvendigt at sikre/fiksere containeren. I jernbanetransport bestemmer CTU-koden fordelingen af ​​kræfter 0,5G fremad, 0,5G bagud, 0,5G lateralt og 0 G opad.

1. Primær fiksering af gods ved brug af dunagebags/airbags

Sopack s.r.o. tilbyder fikseringsfyldning af dunageposer (airbags). Takket være den brede FAST FLOW ventil er påfyldningen hurtig og effektiv. Plaststøvsække/airbag 90x210 mm, vi er i stand til at fylde med luft inden for 35 sekunder ved hjælp af en standardkompressor. Luftfikseringsposerne har en FAST FLOW-ventil, hvortil vi forsyner dig med en metalpåfyldningspistol, som umiddelbart kan monteres på en almindelig kompressor ved hjælp af hurtigkoblinger. Airbags giver et godt forhold mellem pris og ydeevne. Med standard dunagebags-airbags kan du nemt og hurtigt udfylde huller op til 40 cm.

Udvælgelse af sækkepose

For at træffe det rigtige valg er det nødvendigt at overveje spaltens bredde, pallens vægt, fikseringsretningen og destinationen.

2. 2. Primær og sekundær Fastgørelse af gods ved brug af surring og bånd

Sopack s.r.o. tilbyder multy-ply use surring, engangs surringsstropper og sikkerhedsark til sikker transport af dine produkter. Takket være en bred portefølje og lagerforhold kan vi reagere hurtigt på dine krav. Vi er klar til at hjælpe dig med anbefaling af en egnet fortøjning eller til at hjælpe med at udforme et forankringssystem.

Valg af surring

Det er nødvendigt at beregne tonnagen af ​​lastenheden/pallen, så den svarer til specifikationerne for den givne fortøjning. Samtidig er det nødvendigt at tage højde for strækningen af ​​seler, så de enkelte blokke ikke er for lange. Forlængelse af bånd er standard 3-5 %

Løsning Fiksering ved hjælp af anker og 2 til 4 glidende surringer

Løsningsfiksering ved hjælp af system X

3. Sekundær fiksering af varer ved hjælp af skridsikre måtter

Sopack s.r.o. tilbyder skridsikre måtter. Skridsikre måtter og puder forhindrer stød ved at øge friktionen mellem pallen og containergulvet og forhindrer dermed farlige ejendomsskader og personskade. Vores måtter lavet af gummigranulat bundet med PU kan bruges ikke kun i lastbilens lastrum, men også på trailere og kan bruges i mindre varebiler, der vejer 7,5 t.

Udvalg af anti-skrid måtte

Når du vælger en skridsikker måtte, bør du fokusere på friktionskoefficienten (Sopack tilbyder puder med en friktionskoefficient på 0,8), et velrenommeret mærke og selvfølgelig måttens længde. (i henhold til friktionskraft)

Hvordan man "simpelthen" vurderer din lasts statiske friktionskraft

Statisk friktionskoefficient μ

Tørt Træ - Træ - 0,3-0,4

Vådt Træ - Træ - 0,2

Træ - Skive - 0,6-0,8

Kilde: E-konstrukter

 

Når man beregner friktionskraften Ff = μ N, er det nødvendigt at tage højde for, at vi bevæger os i en statisk dimension, men reel transport er i en dynamisk dimension. Derfor er det nødvendigt at arbejde med den passende sikkerhedsfaktor. (som skal omfatte ufuldkommen kontakt mellem gulvet og pallen, forskellen mellem statisk og dynamisk friktionskoefficient, befugtning, gulvfedt og andet)

4. Sikring af beholderen mod fugt, slid, beholderregn

Sopack s.r.o. tilbyder tørremidler til container., container liners. Produkter, der virker mod fugt eller slid og beholderregn. Tørremidler absorberer den fugt, der skabes i beholderen, selv ved skiftende temperaturer, luftfugtighed i havet. Tørremidler absorberer op til 300 % af deres egen vægt. Beholderindsatser sikrer beholderen mod fugtpassage, vand-/beholderregninfiltration, lugtudsivning, mulig forurening.

Antal tørremidler i beholderen (ifølge producenten)

Sopack s.r.o. tilbyder tørremidler i en beholder med højere effektivitet op til 300 %. Det er nødvendigt at understrege, at når kunden skal vælge et egnet tørremiddel, skal kunden overveje nogle egenskaber såsom:

  • Endelige destination,
  • Containerrute, i henhold til lignende pas og årstider.
  • Varetype i containeren
  • Container tilstand, inspektion af dørisolering og andet

Ved beregning af prisen på beholdertørremidler er det nødvendigt at beregne den samlede effektivitet af tørremidler i henhold til producentens specifikationer. For at sammenligne lignende tørremiddelydelser.

5. Passiv termoregulering af en container eller palleenhed

Sopack s.r.o. tilbyder termoregulerende liners til containere eller termoregulerende emballage til palleenheder. Sopack tilbyder passiv beskyttelse og termoregulering af containere eller paller. Termoregulerende liners primære opgave er at fange temperaturspidser, udsving under containertransport. For det andet beskytter termoregulerende puder varer mod fugt, lugt af containerregn. Termoregulerende emballage på en palle isolerer varer fra det ydre miljø ved kortere transporter, men også til containertransporter.

Effektivitet af termoregulerende emballage sammenlignet med gængse materialer

Termisk modstand R af individuelle materialer

Termodæksel - R = 1,4 m2K / W

Massive mursten 60 cm R = 0,78 m2K / W

Polystyren Facade EPS70 - th. 60 mm - R = 1,54 m2KW

Porebeton bredde 15 cm - R = 1,36 m2K / W

Opgaven med termoregulerende emballage er at reducere toppene af ekstreme temperaturer eller at isolere varer til korte forsendelser inden for 24 timer i henhold til de nødvendige temperaturer. Termoregulerende emballage eller termoregulerende indsatser kan ofte erstatte en dyr kølecontainer. Hvilket kan være en stor omkostningsbesparelse for en given virksomhed. For at give dig en idé er det muligt at indse, at du takket være vores termoregulerende emballage beskytter varerne, som om du dækkede dem med facadepolystyren, th. 60 cm, eller omgivet af porebeton 15 cm tyk.

5. Transport af væske i en container ved hjælp af Flexi Tanks

Sopack s.r.o. tilbyder en unik og økonomisk løsning til transport af væsker i en container. Vi kan hjælpe dig med transport af op til 24.000 liter væske i en 20 fods beholder. Vi rådgiver dig om, hvilken Flexi Tank du skal vælge, og vi monterer hovedsageligt Flexi Tank for dig, eller vi træner dig, så du er sikker på, at du monterer Flexi Tanken korrekt. Flexi Tank er en flerlags "pose" i firkantet form, der har en 3 tommer ventil til påfyldning. Den består af et PPW-beskyttelseslag af dobbelte LDPE-lag og et dobbelt PE-lag med Food Grade-certificering.

6. Effektiv transport af bulkmaterialer ved hjælp af containerforinger

Sopack s.r.o. tilbyder liners til containere til transport af bulkmaterialer, såsom sukker, malt, tekniske materialer, majs, ris. Containerforinger gør containeren til en effektiv opbevaring af bulkmaterialer. Sopack s.r.o. De vil rådgive og anbefale en egnet lastning, en egnet beholderindsats. De vil lære dig, hvordan du udfylder og indsætter indsatsen korrekt.