E: info@sopack.cz T: +420 602 285 903                                                                                                                                                                                     ENG | CZE | SK | PL | DE | FR |HU | DK | ITA

Fastgørelse af gods/lastsikkerhed

Sopack tilbyder fastgørelsesmaterialer og hjælp til fastgørelse af beholderen

Sopack tilbyder fastgørelse af varer/last i en container/lastbil

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder service/service i form af fastgørelse af varer i container/lastbil. Vi er certificerede eksperter i at sikre varer i et container-/lastbilfragtområde. Samtidig samarbejder vi med Dekra-virksomheden om mere detaljerede analyser og retslig vurdering af lastfiksering i containeren. Vi anbefaler gerne en løsning, træner dig og leverer materialet til fiksering. Alternativt sikrer vi lasten i containeren for dig.

Typer af containere til transport af varer

Først og fremmest er det nødvendigt at vælge den rigtige type container til dine varer i forhold til vægt, lastning og mængde. Globale virksomheder tilbyder flere typer forsendelsescontainere. Blandt de mest kendte og alsidige containere er tyvefodscontaineren med en længde på 6 m og 40-fodscontaineren med en længde på 12,2 m. Disse containere har en standardiseret ydre bredde på 2,44 m (8 fod). Dernæst er de såkaldte High Cube-beholdere, som produceres i længder på 40 eller 45 fod og adskiller sig hovedsageligt i højden på beholderen. High Cube-beholdere er 30,5 cm højere end standardbeholdere. Til specifikke læs (f.eks. korn, tunge læs) anvendes åbne containere, såkaldte Open Top containere, som har standardmål, men har presenningtag. Der findes også platformscontainere med foldefronter, såkaldte Flat Rack-containere. Tunnelcontainere, containere med åbne sider eller kølecontainere kaldet Reefers, hvor containeroperatøren kan indstille temperaturen inde i containeren fra -35°C til 30°C. Kølebeholdere har en ekstern strømforsyningsenhed til afkøling eller opvarmning af beholderen. Kølebeholdere bruges oftest i apotek og til transport af fødevarer.

Dimensioner på standard forsendelsescontainere

20 fods container - Standard

40 fods HC container - Standard

Fastgørelse og passende placering af paller i containeren

Sopack-teamet står klar til at hjælpe dig med den rette placering af containeren, så transportcontaineren er fuldt lastet. Alternativt er det også muligt at bruge software, der hjælper dig med at definere den korrekte placering af paller i containeren.

20 fods container

40 fods container

Beregning af containerkræfter i intermodulær transport

Sopack-teamet står klar til at hjælpe dig med design og beregning af kræfterne i containeren, ved fastgørelse af godset i containeren er det nødvendigt at finde ud af, hvilken vej containeren vil bevæge sig og i overensstemmelse hermed beregne de kræfter, som containeren skal være til. fast. Ifølge kontrolmyndighedernes statistikker er 25 % af de containere, der eksporteres fra EU, utilstrækkeligt sikret, og op til 60 % af de søcontainere, der importeres til EU, er utilstrækkeligt sikret. Beregningen af ​​kræfterne i containeren er defineret ved hjælp af standarderne for de enkelte lande, eller CTU Code (Cargo Transport Unit), AAR Code (Association of American Railroads) UIC, ČD Cargo. Det er altid nødvendigt at fokusere på containerstien

Beregning af containerkræfter i søtransport

For at fastgøre gods korrekt i en søcontainer er det nødvendigt at vide, hvilke kræfter der virker på containeren, og i hvilke retninger containeren skal sikres/fastgøres. I søtransport specificerer CTU-koden kraftfordeling fremad 0,4G, bagud 0,4G, sidelæns 0,8G, opad 0,2G

Beregning af containerkræfter i jernbanetransport

For at fastgøre gods korrekt i en jernbanecontainer er det nødvendigt at vide, hvilke kræfter der virker på containeren, og i hvilke retninger containeren skal sikres/fastgøres. I jernbanetransport bestemmer CTU-koden fordelingen af ​​kræfter: Fremad 0,5G, Baglæns 0,5G, Laterally 0,5G, Opad 0G. UIC og ČD CARGO har dog højere krav: fremad 1,0G, baglæns 1,0G, sidelæns 0,5G, opad 0,3G

Beregning af containerkræfter i vej/lastbiltransport

For korrekt at fastgøre varer i en søcontainer på vejen, er det nødvendigt at vide, hvilke kræfter der virker på containeren, og i hvilke retninger containeren skal sikres/fastgøres. I jernbanetransport specificerer CTU-koden kraftfordeling fremad 0,5G, bagud 0,5G, sidelæns 0,5G, opad 0G.

Hvordan reparerer og sikrer man effektivt varer i en container?

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder flere systemer og anbefalinger til passende fastgørelse af paller, varer i en container. Vi står klar til at forsyne dig med alt det sortiment, der er nødvendigt for at fikse varerne. Vi tilbyder airbags, fastholdelsesanordninger, skridsikre måtter, sikkerhedslagner, fastholdelsessystemer og meget mere. Mere om individuelle punkter.

1. Primær fiksering af varer ved brug af Dunnage/Airbags

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder fikseringsfyldende airbags. Takket være den brede FAST FLOW ventil er påfyldningen hurtig og effektiv. Plastic airbag 90x210 mm, vi er i stand til at fylde den med luft inden for 35 sekunder ved hjælp af en almindelig kompressor. Luftfikseringsposer har en FAST FLOW-ventil, til hvilken vi forsyner dig med en metalpåfyldningspistol, som umiddelbart kan fastgøres til en almindelig kompressor ved hjælp af lynkoblinger. Airbags giver et godt pris/ydelsesforhold. Du kan nemt og hurtigt udfylde huller op til 40 cm med standard airbags.

Dunnagebag / Airbag udvalg

Spaltebredde, pallevægt, fikseringsretning og destination skal tages i betragtning for korrekt valg.

2. Primær og sekundær Fiksering af gods ved brug af surringer

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder surringssystemer, surringer, engangssurringer og sikkerhedsark til sikker transport af dine produkter. Takket være en bred portefølje og opbevaringsbetingelser kan vi hurtigt reagere på dine anmodninger. Vi er klar til at hjælpe dig med en anbefaling af en egnet sele eller til at hjælpe med at udforme et forankringssystem.

Udvalg af bindinger

Det er nødvendigt at beregne tonnagen af ​​lastenheden/pallen, så den svarer til specifikationerne for den givne last. Samtidig er det nødvendigt at tage højde for strækningen af ​​båndene, så de enkelte blokke ikke er for lange. Strækning af slips er standard 3-5 %

Løsning Fiksering ved hjælp af et anker og 2 til 4 glidebånd

Løsningsfiksering ved hjælp af X-systemet

3. Sekundær fiksering af varer ved hjælp af skridsikre måtter

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder skridsikre måtter. Skridsikre måtter og puder forhindrer stød ved at øge friktionen mellem pallen og containergulvet for at forhindre farlig ejendomsskade og personskade. Vores måtter lavet af PU-bundet gummigranulat kan bruges ikke kun i lastbilens lastrum, men også på trailere og kan bruges i mindre varevogne med en vægt på op til 7,5 ton.

Udvalg af anti-skrid måtte

Når du vælger en anti-skrid måtte, bør du fokusere på friktionskoefficienten (Sopack tilbyder måtter med en friktionskoefficient på 0,8), et velrenommeret mærke og selvfølgelig måttens længde. (i henhold til friktionskraft)

Sådan vurderer du "let" den statiske friktionskraft af din last

Statisk friktionskoefficient μ

Tørt Træ - Træ - 0,3-0,4

Vådt Træ - Træ - 0,2

Træ - Pad - 0,6-0,8

Kilde: E-konstruktor

Ved beregning af friktionskraften Ff = μ N er det nødvendigt at tage højde for, at vi bevæger os i den statiske dimension, dog er den reelle transport i den dynamiske dimension. Og derfor er det nødvendigt at arbejde med en passende sikkerhedsfaktor. (hvor det er nødvendigt at inkludere den ufuldkomne kontakt mellem gulvet og pallen, forskellen mellem den statiske og dynamiske friktionskoefficient, befugtning, gulvfedt og andre)

4. Sikring af beholderen mod fugt, slid, beholderregn

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder containertørrere, containerforinger. Produkter der virker mod fugt, eventuelt slid og beholderregn. Tørremidlerne absorberer den fugt, der skabes i beholderen og af ændringen i temperaturer, af fugten på havet. Tørremidler absorberer op til 300 % af deres egen vægt. Beholderforinger vil beskytte beholderen mod passage af fugt, infiltration af vand/beholderregn, nedsivning af lugte, mulig forurening.

Antal tørremidler pr. beholder (ifølge producent)

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder beholdertørremidler med en højere effektivitet på op til 300 %. Det skal understreges, at når kunden skal vælge en egnet tørretumbler, skal kunden overveje nogle egenskaber såsom:

  • endelige destination,
  • Containerens rejse, i henhold til lignende pas og årstider.
  • Varetypen i containeren
  • Containerstatus, dørisoleringstjek og mere

Ved beregning af prisen på beholdertørrere er det nødvendigt at beregne den samlede effektivitet af tørretumblerne i henhold til producentens specifikationer. Således at lignende præstationer af tørretumblere sammenlignes.

5. Passiv termoregulering af containeren eller palleenheden

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder termoregulerende indsatser til containere eller termoregulerende emballage til palleenheder. Sopack tilbyder passiv beskyttelse og termoregulering af containere eller paller. Den primære opgave med termoregulerende indsatser er at fange temperaturspidser og udsving under containertransport. Sekundære, termoregulerende indsatser beskytter varer mod fugt, containerregn og lugt. Termoregulerende emballage på pallen isolerer varerne fra det ydre miljø ved kortere transporter, men også til containertransporter.

Effektiviteten af ​​termoregulerende emballage sammenlignet med konventionelle materialer

Termisk modstand R af individuelle materialer

Termisk emballage - R=1,4 m2K/W

Mursten massive 60 cm  R=0,78 m2K/W

Facade polystyren EPS70 - tykkelse 60 mm - R=1,54 m2KW

Porebeton bredde 15 cm - R=1,36 m2K/W

Opgaven med termoregulerende emballage er at reducere ekstreme temperaturspidser eller at isolere varer til korte transporter inden for 24 timer i henhold til de nødvendige temperaturer. Termoregulerende emballage eller termoregulerende indsatser kan ofte erstatte en dyr kølecontainer. Hvilket kan være en stor prisbesparelse for den givne virksomhed. For en idé er det muligt at indse, at takket være vores termoregulerende emballage beskytter du varerne, som om du havde pakket dem ind med facadepolystyren tl. 60 cm, eller omgivet af porebeton 15 cm tyk.

5. Transport af væske i en container ved hjælp af Flexi Tanks

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder en unik og økonomisk løsning til transport af væsker i en container. Vi kan hjælpe dig med at transportere op til 24.000 liter væske i en 20 fods beholder. Vi rådgiver dig om, hvilken Flexi Tank du skal vælge, hvad du skal være opmærksom på, og primært monterer vi Flexi Tanken for dig, eller vi træner dig, så du er sikker på, at du installerer Flexi Tanken korrekt. Flexi Tanken er en flerlags kasseformet "pose" med en 3-tommers påfyldningsventil. Den består af et PPW-beskyttelseslag af dobbelte LDPE-lag og et dobbelt PE-lag med Food Grade-certificering.

6. Effektiv transport af bulkmaterialer ved hjælp af containerforinger

Firmaet Sopack s.r.o. tilbyder liners til containere til transport af bulkmaterialer, såsom sukker, malt, tekniske materialer, majs, ris. Containerforinger gør en container til en effektiv opbevaring af bulkmaterialer. Sopack s.r.o. De vil rådgive dig og anbefale en egnet installation, en egnet beholderindsats. De vil lære dig, hvordan du fylder og installerer foringen korrekt.